Post by tuliniczeile on Mar 15, 2022 16:24:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas par bezgalīgiem resursiem ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
Man patīk šī spēle, bet visu padarīt par dimantiem un monētām ir smieklīgi! Tagad es nespēlēju, tikai savācot savu bezmaksas balvu katru dienu, kamēr nesaņemu pietiekami daudz dimantu, lai turpinātu. Tie padara to tā, ka nav iespējams nokārtot līmeni bez jaunināšanas, un, lai uzlabotu, jums ir nepieciešami dimanti un uzminiet, kas... Jūs tos nevarat nopelnīt, tie ir jāiegādājas! Es pavadīšu laiku savām citām spēlēm un atdošu viņiem naudu, ko es tērēju, jo es tiešām varu izbaudīt spēli, neizmaksājot naudu, lai varētu spēlēt.
Hotel Frenzy: Home Design Aventura wzw
Hotel Frenzy: Home Design Приключения alb
Hotel Frenzy: Home Design Приключенски psy
Šķiet, ka jaunais līmenis nedarbojas pareizi. Reģistratūras zonā tas ir pilnīgi melns, un tas nedod nekādas dekorēšanas iespējas, lai gan tas prasa jūsu nopelnītās zvaigznes EDIT, tā ir Android problēma, varat to pareizi atskaņot operētājsistēmā iOS, ja jums ir šāda iespēja.
Tas ir laikietilpīgi, man tas patīk, un es pie šīs spēles palieku daudz vairāk, nekā spēlēju kādu no savām citām spēlēm
Hotel Frenzy: Home Design ผจญภัย xjcj
Es dotu negatīvas zvaigznes, ja varētu. Es veicu dažus nelielus pirkumus lietotnēs. Es pamanīju, ka manā kontā tagad ir neautorizētas maksas. Esmu ļoti sarūgtināts par to un nekavējoties izdzēsīšu lietotni!
Jauka spēle. Interesanti un saistoši, bet pārāk grūti iegūt jaudas palielinājumu.
Spēlei ir atjauninājums, ko esmu noguris visu dienu, un tas neatjauninās Love the game. Vienkārši vēlos, lai tas tiktu atjaunināts.
Hotel Frenzy: Home Design Phiêu lưu ntc
Atgriezties uz vienu zvaigzni, jo tās apgrūtina kaut kā atgūšanu, kad spēļu kļūmes sabojā jūsu atlīdzību. Tu izskaidro problēmu un tad viņi vēlas video par tavu problēmu?? Kā es varu iegūt video par kaut ko, kas jau ir noticis, un turklāt kā jūs jebkurā gadījumā video spēlējat savu spēli?!? Smieklīgi!!
Wizard of Oz Slots Games Sòng bạc nlyf
Ļoti forša spēle māca mums gaidīt un nomierināties, taču tā var būt ļoti vienkārša
Man patīk šī spēle...tas ir tikai tas, ka, kad es gribu skatīties reklāmas, lai iegūtu jaunu funitures 4 apdari...tas nedarbojas, es turpināšu pieskarties mēbelēm, bet reklāmas joprojām nedarbosies... man tas nepatīk. .Ls izlabojiet šo
Tā ir jautra spēle, bet es pamanīju, ka tajā netiek pareizi skaitīti jūsu punkti, lai pārvarētu līmeņus, iespējams, tāpēc, ka es nepērku 😏
Tas ir jautri. Taču jauno viesnīcu koka mājā nevar atjaunot. Tas ir tikai melns ekrāns. 😔
Man ļoti patīk šī spēle, taču 28. līmenī, manuprāt, tā saka, ka jums ir jāsaņem 446 monētas, bet es vienmēr saņemu 444, un es nevēlos, lai es daru nepareizi, jo es neļauju nevienam klientam iet garām zaļajam.
Izlabojiet savas nepilnības! Esmu bijis iestrēdzis līmenī vairākas dienas un esmu maksimālajā līmenī, lai iegūtu augstākas pakāpes, es veiksmīgi izpildīju visu klientu pieprasījumu zaļajā Man vajag 2523 Atlantis Hotel 11 līmenī, un es varu iegūt tikai 2502 max monētas!!! Trīs zvaigznes, jo tā ir jautra spēle, tikai tik daudz kļūdu!
Tiek aizvērts, kad nospiežu, lai skatītos video
Man patīk spēle, bet tas viss ir saistīts ar reklāmu pirkšanu un skatīšanos 🙄 dārgakmeņiem, lai jūs varētu jaunināt 🙁
Šī spēle ir patiešām jautra un jauka, tad jūs veicāt izmaiņas, kas smird! Jums vairs nav iespējas apkalpot visus, ja vien jums nav pa rokai 40 dimanti. Pat vienreizēja bezmaksas iespēja palīdzētu.
Piešķiriet tai 2 zvaigznes Ja vēlaties tērēt daudz naudas, šī ir spēle. Esmu iestrēdzis 38. līmenī, ir pārāk grūti izkļūt no cilvēkiem, jo istabas turpina nākt, bet nav telpu, kur tos ievietot, un tas kļūst sarkans, un jūs zaudējat, kā izkļūt no tā, ka es neiešu lai turpinātu spēlēt tajā pašā līmenī uz visiem laikiem, es domāju, ka iešu to izdzēst. Līdz šim bija jautri.
Tā ir ļoti laba spēle, vienīgā problēma ir tā, ka jauninājumi aizņem pārāk daudz dimantu.
Ļoti jauka spēle
Bija jautri, bet tagad nevar iziet līmeni bez naudas tērēšanas. Pārāk nomākta
Tas ļaus jums iet tik tālu, tad jūs esat iestrēdzis.
Man patīk spēle, bet es iztērēju $ 9,99 par Hotel Economy iepakojumu un nesaņēmu savus dārgakmeņus. Netērējiet naudu šai spēlei un gaidiet pretī kaut ko.
Vispirms es šai lietotnei piešķīru 5 zvaigznītes, taču tagad man joprojām ir problēmas ar reklāmu atlīdzības iesaldēšanu, tāpēc jūs nevarat tās pieprasīt, kā arī jaunajam notikumam, jūs nevarat pieprasīt šīs atlīdzības pat tad, ja iegādājaties zelta karti. Tik ļoti nomākta! Tāpēc būtībā, ja nevarat tērēt naudu šai lietotnei, nemēģiniet spēlēt, jo jūs netiksiet tālu, nesaņemot atlīdzību par reklāmām. Par šo problēmu ziņots vairākas reizes, un tā netiek novērsta. ☹️☹️
Jautri un maz piedzīvojumu kāri. Nepieciešams vairāk, lai iegādātos vai izpirktu dārgakmeni, lai jūs varētu uzlabot dažus aprīkojumu, lai jūs varētu viegli pabeigt līmeni.
Man ir viena problēma ar neseno atjauninājumu, es nevaru redzēt savu istabu, lai to izrotātu. Mans ekrāns ir melns, bet es varu spēlēt spēli. Kas notiek?

1. ēka bija lieliska, bet, kad jūs nokļūstat 2. ēkā, jūs gandrīz katrā līmenī redzat reklāmas, nemaz nerunājot par to, ka ir nepieciešami tie dimanti augstajai dekorēšanai
Spēle bija vadāma uzreiz, man patika. Bet tad tas nebija tik lieliski 😞😞Lielības ir pārāk smagas un dārgas, lai tās nāktu, piedodiet. Es nevēlos spēlēt šo spēli vēlreiz.
Spēle krāpjas, tā dod man 2 vienādas krāsas istabu, kā man vajadzētu likt pareizo krāsu, ja abi jau ir aizņemti, nav jēgas, kas padara līmeni neiespējamu pārspēt! Spēlē ir arī kļūda, tā sāk līmeni, bet atstāj mani mājaslapā, tāpēc es nevaru spēlēt līmeni, un pēc tam tā iznieko dzīvi, labo to sasodīto kļūdu, tas ir kaitinoši un nē, es netērēju naudu šai sasodītajai spēlei tāpēc beidz mēģināt iegūt arī mani! Labojiet spēli un varbūt būs vērts tērēt naudu!!
Agrāk man ļoti patika šīs spēles, mūsdienās tās visas ir veidotas, balstoties uz ieņēmumu robežām, reklāmām, lai iegūtu papildu klientu, reklāmām, lai mēģinātu vēl vienu reizi, reklāmām starp līmeņiem, reklāmām tikai tām pašām reklāmām. Tad jūs uzkrājat desmitiem tūkstošu monētu, kuras nevarat iztērēt, jo jums nav dārgakmeņu (kas jums ir jāiegādājas par īstu naudu), līmeņi kļūst neiespējami, kad esat izmantojis savus bonusa papildinājumus (jūs to vairs nesaņemsit, ja vien jūs tos pērkat), tāpēc bērni un strādnieku šķira atkal zaudē ALTĪBAI. Atinstalēts.
Sveiki, šī spēle ir laba, ir recenzents Kit Jimin, un viņš vai viņa ir armija (bts fans) Es tikai gribu teikt, ka es arī esmu armija un mana mīlestība arī Jimin😘
Lieliska un jautra spēle. Nācās dzēst. Sāka kļūt dārgi, lai pārspētu līmeni.
Es neesmu sācis spēlēt, godīgi sakot, bija sajūsmā! Esmu tik pāri mač-3/dizaina spēlēm. Ak, dodiet jebko, lai iegūtu VAIRĀK SPĒLES IESPĒJU. BET LASOT ATSAUKSMES PAR ŠO, MAN LIKA ATINSTALĒT, MAN PIETIEK NAUDAS GRĀBŠANAS + BEIGAS REKLĀMAS 2, lai maksātu par pārāk dārgu dizaina NOMA. tērējot 100 s par 1 vienumu. UN ATLĪDZĪBAS NAV USD VĒRTAS. IZSTRĀDĀTĀJI BEIDZIET RŪPĒTIES PAR SPĒLĒTĀJIEM, KAS VIŅUS ATBALSTA! TĀPĒC 1. IESPĒJI (APSAUKSMES) SAKI2ME. JST TURPINĀT MEKLĒT, GODĪGAS SPĒLES GODĪGAS SPĒLES PĀRVALDĪBAS GODĪGAS SPĒLES PĀRVALDĪBAS GODĪGAS SPĒLES GODĪGAS SPĒLES GADĪJUMĀ IZGLABĀJIET DAUDZ TĀDU. SKUMS
Vismaz padariet spēli spēlējamu. Tas nav iespējams bez naudas tērēšanas.
Es nevēlos saistīt ar Facebook. Noņemiet šo. Kāpēc jūs reklamējat Facebook? Ne visi vēlas Facebook.
Tā lēni pāriet uz nākamo līmeni